Morpheus8 – En revolusjonerende metode til effektiv hudoppstramming

Morpheus8 er en banebrytende, effektiv metode til å redusere slapp og hengende hud samtidig som den fjerner uønsket fett. Resultatet er en oppstrammet og jevnere hud med veldefinerte konturer. Behandlingen består av en kombinasjon av mikro små nåler og radiofrekvens.

En svært omtalt behandling verden rundt, med stor tilhengerskare blant kjente ansikter som Kim Kardashian, Paula Abdul, Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Chrissy Teigen, Eva Longoria, med fler. 

Om Morpheus8 behandlingsmetoden

Morpheus8 behandlingen består i en kombinasjon av små nåler og radiofrekvens, som arbeider dypere ned i huden enn noe som helst annet hudoppstrammende utstyr på markedet. Under behandlingen leveres energien, fra radiofrekvensen, via tynne nåler ned gjennom hudens overflate, og når helt ned til de dypere hudlagene.

Etter behandlingen aktiveres kroppens egne ressurser helt naturlig, kollagenproduksjonen kickstartes, og du vil oppleve en økt fasthet, volumen og elastisiteten i huden. De underliggende lag av huden utgjør «byggesteinene» til en konturert kropp og ansikt med en fast og fyldig hud. 

Med alderen mister huden dessverre disse kvalitetene, og resultatet er løs hud med rynker og tapt fylde. 

Denne situasjonen kan heldigvis endres med den banebrytende fraksjonsbehandling, Morpheus8, som stimulerer kollagenproduksjon i de underliggende lagene av hud.

Ved målrettet behandling til de dypere hudlagene vil «byggesteinene», ved hjelp av Morpheus8 behandlingen, omorganiserte seg selv i en naturlig anti-age prosess.

Resultatet er en mer oppstrammet og strålende hud samt veldefinerte konturer.

Fordelene med Morpheus8

 • Dyp og sikker fraksjon behandling
 • Særdeles ensartet effekt i huden
 • Ingen eller minimal risiko for forbigående bivirkninger på huden pga. 
 • Varmeenergien i apparatet
 • Sikker på alle hudtyper (inkl. Hudtype VI ref. Fitzpatrick scale)
 
 

Hvilke områder kan behandles med Morpheus8?

Morpheus8 kan benyttes på alle områder av kroppen og ansiktet, som kan ha nytte av en fornyelse, gjenoppbygning og oppstramming av den underliggende hud. 

Noen av de mest populære behandlingsområdene er den nedre delen av ansiktet og halsen. Morpheus8 er også egnet for områder i ansiktet og kropp som fremstår med rynker, misfarging eller arr fra akne, samtidig som den er svært populær for fjerning av uønsket fett.

Behandleren din vil vurdere om du kan gjøre ønsket behandling. Eksempelvis er det ikke gunstig å fjerne fett fra visse steder i ansiktet dersom man er yngre. 

Bestill gjerne en konsultasjon (kr.250) dersom du er usikker.

Morpheus8 er ideell til hudoppstramning av hele kroppen

Morpheus8 kan med sin nye teknologi nå helt ned til 7mm dybde. Grunnet de 7 mm lange nålene er behandlingen eminent for steder på kroppen hvor større fettavleiringer samler seg. Behandling i de dypere vevslagene har også vist seg å være svært effektiv på cellulitter.

I tillegg til å ha en effektiv effekt på cellulitter, aktiverer Morpheus8 kollagenproduksjonen, remodellerer vevet, konturerer utseendet,  jevner ut og forbedrer den generelle hudstrukturen. 

Hva gjør Morpheus8 til en unik hudoppstrammende metode?

Morpheus8 er den første og eneste full-body teknologien til omforming og fornyelse av det underliggende fettvevet i huden. Selv om apparatet påsettes utenpå huden, tilbyr morpheus8 den dypeste fraksjonsteknologien, hvor de dype lagene i huden påvirket og kollagenet omformes.

Når radiofrekvensen kombineres med micronedling, dannes det under behandlingen flere tusen mikrokanaler i huden, hvor vevet varmes opp, noe som stimulerer fibroblastene til å danne kollagen og elastin, som strammer og jevner huden.

Kan alle behandles med Morpheus8?

Fordelene med Morpheus8s «fargeblind»-teknologi og dens unike egenskaper er at den kan brukes på alle hudtyper – også på personer med mørkere hud. Overfladisk behandling på hudfarger på Fitzpatrick Skala 5 og 6 skal behandles med forsiktighet pga risiko for dannelse av hyperpigmentering.


Hvor mange behandlinger må til for å oppnå effekt?

Avhengig av type behandling, behandlingsområde og grad av slapphet og rynker i huden, bør du regne med at det i gjennomsnitt er nødvendig med 1-6 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. 

Vi anbefaler 4 behandlinger på de fleste områdene. 

Hos oss får du en pakkepris på fire behandlinger, hvor du får den 4. behandlingen gratis.

 

Morpheus8 er en sikker og effektiv metode for følgende kosmetiske behandlinger:

 • Fettfjerning for uønsket fett
 • Løs eller hengende hud i ansiktet, kjevelinjen, halsen og kroppen
 • Rynker og fine linjer i ansikt
 • Løs hud og rynker under øynene
 • Arr, etter akne, kirurgi e.l.
 • Strekkmerker i ansiktet eller kroppen
 • Misfarging av huden (pigmenteringer)
 

Hvor raskt kan jeg se resultater fra Morpheus8-behandlinger?

De første synlige resultatene vil vises i løpet av få dager, men typisk vil de mest merkbare endringene vises etter ca. 3 uker. Forbedringene i huden vil fortsette i opptil 8 måneder etter en behandling da det tar tid måneder før det nye kollagenet og elastinet er fullt utviklet, og du kan se optimale resultater.

Hvor lenge varer resultatet? 

Som med trening og muskler, er hud ferskvare og celleturnover må holdes igang. Huden utsettes videre for aldring og ytre påvirkninger som UV stråler og andre forurensende faktorer. Du får likevel langvarige resultater av et behandlingsforløp, noen vil ha behov for å opprettholde med  1-3 behandlinger per år.  Dette avhenger av behandlingsindikasjon, alder, og om man pleier huden til vanlig med cellefornyende hudprogrammer. 

 

Hva slags komplikasjoner og bivirkninger kan oppstå?

Det finnes få bivirkninger og komplikasjoner knyttet til Morpheus8. 

Noen kan oppleve:

– midlertidig rødhet

– små punktblødninger

 – skorpedannelse i form av små prikker

– lett hevelse

– blåmerker 

– tørr eller flassende hud. 

Det vil være noe mer nedetid i form av rødme og punktblødninger/prikker på kroppsbehandlinger enn ansiktsbehandlinger. 

Mer alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner er sjeldnere, men det er en viss risiko for blemmer, arrdannelse og områder med hyperpigmentering. 

Det er ekstra viktig å bruke solkrem etter slike behandlinger da huden er mer utsatt for UV-lys enn vanlig. Det anbefales også å følge behandlers instrukser angående hudbehandlinger i etterkant av behandlingen. 

Caucasian hudprogram 

et effektivt hudprogram som reduserer alle typer hyperpigmenteringer, spesielt utviklet for de med lysere hudtyper (fototype I-III). Produktene inneholder særdeles mange aktive ingredienser, det er derfor veldig viktig å bruke sol beskyttelse hver dag, samt fuktighet ved behov. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager ved bruk av et komplett hud program, i kombinasjon med
2-3 klinikk behandlinger.

 

Andvendelse

Morgen:
1.     Rens med F Gentle Foam
2.     Påfør 4 dråper Caucasian Skin Day serum.
3.     Bruk ved behov fuktighetsgivende serum (Moist) eller krem (Restore)
4.     Bruk alltid solbeskyttelse B.B Cream SPF 30

 Kveld:
1.     Rens med F Gentle Foam 
2.     Påfør 2-3 pump med Caucasian Skin Night, 3-7 kvelder i uken. Tilvenning er nødvendig. Massereres inn.
3.   Påfør Pigment Home Mask èn gang per uke og la ligge på i maks 45 min.
Alternativt 15 min, 2 ganger per uke om du opplever irritasjon ved lenger bruk.
Anvend ikke nattkremen samme kveld som du bruker Pigment Home Mask

Klinikkbehandlinger:
Vi anbefaler 2-3 klinikk-behandlinger, 1 per måned. Finn din nærmeste klinikk under.

Ønsker du å kombinere med produkter som du allerede har, så er følgende produkter et must for å oppnå gode resultater:  Caucasian Skin Night & Pigment Home Mask

Lurer du på om denne behandlingen kan passe deg? 
Ta gjerne kontakt via skjemaet under.