Vi benytter oss av Teosyal som er velkjent for høy kvalitet og er på toppen av ledende hyaluronfillere i verden. Teosyal RHA, er en serie med hyaluronbasert fillere til ulike formål, designet for å ivareta ditt dynamiske uttrykk, og samtidig ha god varighet på behandling. Distributør av Teosyal i Norge har, i motsetning til andre merker,  strenge rutiner for å kun selge til egnet helsepersonell med rett kursing og kunnskap for behandling.  Les mer om Teosyal her.

 

Vi bruker kun fillertyper som er godkjent til sitt formål. 

 

Vi anbefaler deg å gjøre grundig research på produkter du ønsker å få injisert, da ikke alle er kompatible med å bli oppløst, dersom en komplikasjon oppstår. 

 

Hva er Hyaluron filler?

Hyaluronbasert filler er kunstig fremstilt gele som lages av sukkermolekyler.      Hyaluronet binder store mengder sin egen vekt i vann. 
Filleren injiseres i huden og har til hensikt å øke volum eller løfte opp injeksjonsområdet.  
Fillere kommer i ulike type tykkelser, egnet til ulike behandlingsområder.

 

 

Obs: Vi utfører bevisst ikke nesekorreksjon eller utfylling av linje mellom bryn, grunnet høy risikofaktor for uheldige bivirkninger. 

The Skin er opptatt av et naturlig resultat som passer deg og ditt ansikt,
med trygge injeksjonsmetoder.

Du skal være informert om alle risikofaktorer ved en fillerinjeksjon, og du vil bli bedt om å fylle ut et helse og samtykkeskjema ved ankomst som inneholder informasjon.
I tillegg vil vi informere deg godt muntlig. 

Hvor raskt ser man effekten etter en fillerbehandling?

Man kan umiddelbart se resultater etter en behandling, men det vil også være hevelse i området. Derfor regner man at resultatet kan først sees når hevelsen er helt borte, ca. 7 dager, og ved dypere fillerbehandling 1 måneds tid. Dersom det oppstår blåmerker under behandlingen kan dette også forsinke det endelige resultatet. Noen vil også ha behov for å gjenta behandlingen etter noen uker for ønsket resultat.

Hvor lenge varer det?

Varigheten på filler avhenger av ulike faktorer, blant annet hvilken type filler som brukes, hvilket område som behandles, og andre individuelle faktorer. På generell basis varer filler i 3-12 måneder. Dette vil din behandler kunne fortelle mer om på konsultasjon. 

Behandling med fillere kan kombineres med rynkebehandling og hudbehandlingsprogram for å oppnå det beste resultatet.

 

Før din fillerbehandling:
For å minimere risiko for blåmerker, anbefales det at du ikke inntar stoffer som alkohol, koffein, omega 3, og at du i samråd med lege unngår å ta blodfortynnende midler 48-72 t før din behandling. 

 – Gravide og ammende behandles ikke med fillerinjeksjoner. 

Obs: noen fillere inneholder lidocain, som er et bedøvende middel. Dersom du har hatt allergisk reaksjon på dette bør du være obs på om filleren som brukes på deg inneholder virkestoffet. 
Er du allergisk mot veps/bistikk, vil du frarådes å ta fillerbehandling, i tilfelle det skulle blitt nødvendig med oppløsing av filleren med Hyaluronidase. 

 

Vanlige bivirkninger som er forbipasserende:
Blåmerker
Hevelse
Hematom(blodoppsamling)
Ømhet og smerte rundt innstikksted. 

 

Mindre vanlige bivirkninger:

Granulom/ innkapsling
Infeksjon

Alvorlige bivirkninger; sjeldne, men som kan forekomme:

Sterke allergiske bivirkninger

Nekrose som følge av okkludert blodkar

Det er rapportert på verdensbasis(ikke i Norge per dags dato) tilfeller av blindhet, ved behandlinger av visse områder, som følge av emboli (propp) ved injisering i blodkar.

Vi tar forholdsregler ved å unngå å injisere i høyrisikoområder som; nese, mellom bryn og panne, samt har komplikasjonskursing og nødvendig medikamentell hjelp tilgjengelig.

Ved mistanke om alvorlige bivirkninger vil ansvarlig lege og behandlere følge deg opp, og du bes om å ta kontakt med oss på oppgitte nr. 

Medisinsk ansvarlig lege er Jorge Alexis Rengifo.

 

Fjerning av filler med Hyaluronidase:
Hyaluronbaserte fillere kan fjernes med et middel som heter Hyaluronidase. Dette utføres hovedsaklig ved akuttsituasjon hvor det mistenkes okklusjon av blodkar med filler, men også dersom man generelt ønsker å fjerne gammel filler. 

Behandlingen kan måtte gjentas for å nå ønsket resultat, noe  behandleren ikke kan gi et nøyaktig antall behandlinger på før effekten settes inn og man ser resultat etter første behandling. Du vil bli hoven med engang, og hyaluronidasens effekt starter relativt raskt, og kan injiseres eventuelt på nytt etter et par dager.

OBS: Vi har 20 års aldersgrense for alle injeksjonsbehandlinger.

Behandlere på The Skin forbeholder seg retten til å ikke utføre behandling dersom forholdene skulle tilsi at behandlingen er kontraindisert av enten praktiske, helsemessig eller etiske årsaker.

Benytt skjemaet under dersom du har spørsmål,
eller trenger hjelp til å finne en time

Teosyal Resilient Hyaluronic Acid