Vi benytter oss av Teosyal som er velkjent for høy kvalitet og er på toppen av ledende hyaluronfillere i verden.
Distributører av disse har strenge rutiner for å kun selge til egnet helsepersonell med rett kursing og kunnskap for behandling.
Vi anbefaler deg å gjøre grundig research på produkter du ønsker å få injisert, da ikke alle er kompatible med å bli oppløst, dersom en komplikasjon oppstår. 

 

 

Hyaluronbasert filler er kunstig fremstilt gele som lages av sukkermolekyler. Hyaluronet binder store mengder sin egen vekt i vann. 

Filleren injiseres i huden for å fylle ut linjer eller volumtap i ansiktet, under øyne for å motvirke dype søkk, samt i lepper for å fremheve leppekontur, eller for å forstørre og hydrere leppene. Fillere kommer i ulike type tykkelser, egnet til ulike behandlingsområder. Selve geleèn vil løfte opp eller fylle ut ønsket område.

Områder vi behandler:

  • Forstørrelse av lepper, eller fremheving av kontur.
  • Nasolabiale folder
  • Volum i midtansikt
  • Hake
  • Kjevelinje
  • Kinnben
  • Tear Trough / søkk under øyne
  • Overside hender 
 

Obs: Vi utfører bevisst ikke nesekorreksjon med filler, grunnet høy risikofaktor for uheldige bivirkninger.

Vi på The Skin er opptatt av et naturlig resultat som passer deg og ditt ansikt, med trygge injeksjonsmetoder.

Du skal være informert om alle risikofaktorer ved en fillerinjeksjon, og du vil bli bedt om å fylle ut et helse og samtykkeskjema ved ankomst som inneholder informasjon. I tillegg vil vi informere deg godt muntlig. 

 

Hvor raskt ser man effekten etter en fillerbehandling?
Man kan umiddelbart se resultater etter en behandling, men det vil også være hevelse i området. Derfor regner man at resultatet kan først sees når hevelsen er helt borte, ca 3-7 dager, og ved dypere fillerbehandling 1 måneds tid. Dersom det oppstår blåmerker under behandlingen kan dette også forsinke det endelige resultatet. Noen vil også ha behov for å gjenta behandlingen etter noen uker for ønsket resultat.

Hvor lenge varer det?
Varigheten på filler avhenger av ulike faktorer, blant annet hvilken type filler som brukes, hvilket område som behandles, og andre individuelle faktorer. På generell basis varer filler i 3-12 måneder. Dette vil din behandler kunne fortelle mer om på konsultasjon. 

Behandling med fillere kan kombineres med medisinsk rynkebehandling/ injeksjoner og hudbehandlingsprogram for å oppnå det beste resultatet.

Før din fillerbehandling:
For å minimere risiko for blåmerker, anbefales det at du ikke inntar stoffer som alkohol, omega 3, og at du i samråd med lege unngår å ta blodfortynnende midler 48-72 t før din behandling. 

 – Gravide og ammende behandles ikke med fillerinjeksjoner. 

Obs: noen fillere inneholder lidocain, som er et bedøvende middel. Dersom du har hatt allergisk reaksjon på dette bør du være obs på om filleren som brukes på deg inneholder virkestoffet. 
Er du allergisk mot vepse/bistikk, vil du frarådes å ta fillerbehandling, i tilfelle det skulle blitt nødvendig med oppløsing av filleren med Hyaluronidase. 

 

 

OBS: Vi har 20 års aldersgrense for alle injeksjonsbehandlinger.

Behandlere på The Skin forbeholder seg retten til å ikke utføre behandling dersom forholdene skulle tilsi at behandlingen er kontraindisert av enten praktiske, helsemessig eller etiske årsaker.

Benytt skjemaet under dersom du har spørsmål,
eller trenger hjelp til å finne en time

Teosyal Resilient Hyaluronic Acid

Teosyal RHA, en serie med hyaluronbasert filler, er designet for et dynamisk ansikt, altså gir den en lengre varighet til tross for at du ivaretar din naturlige ansiktsdynamikk. 

Dessuten er fillermerket en favoritt blant aktører som utfører Tear Trough behandling, på grunn av dens særskilte gode egenskaper for dette området.