Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.

Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang og Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

MINIMALT STRESS OG BELASTNING

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme PH som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel® heller ingen hull i huden. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med  næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen, økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Hudtilstander vi kan behandle med GREEN PEEL®, hos både menn og kvinner:

 • Akne
 • Betennelse
 • Sensitivitet
 • Perioral dermatitt
 • Rynker og linjer
 • Store porer
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Hud i ubalanse ( tørr og irritert hud)
 • Slapp hud
 • Melasma
 • Rosacea
 • Atopisk eksem

  OM DE ULIKE STYRKENE

 

Vi tilbyr flere behandlinger med variabel styrke av peelen.
Huden oppnår uansett behandling en frisk glød, og vil kunne merke og se effekt umiddelbart, uansett hvilken styrke. 

Når du tar en GREEN PEEL® behandling, er det minst 3 «must have» produkter som du bør kjøpe med deg for å oppnå det beste resultatet.
Disse bør utelukkende brukes i minst 5 dager etter behandlingen, men er ofte så godt likt at mange fortsetter med dem, eller andre produkter i produktlinjen Dr. Schrammek.
Disse anbefales du å bruke for at peelen skal ha så effektiv virkning som mulig, da urtene som penetrerer huden fortsetter å virke i dagene som kommer, og huden trenger støtte og næring.

Disse kan du få kjøpt i reisestørrelse til kr. 670 eller i fullstørrelser. 

Huden din vil trenge restitusjon i etterkant av flere av behandlingene,
det vil si at du ikke skal:
– Utføre sterke hudbehandlinger i den oppgitte tiden i etterkant
– Bruke syrer og sterk retinol i produkter eller gi huden en stor PH endring.
– Utsette huden din for direkte soling, sauna og unngå vann på huden de neste dagene.

Dette vil din behandler informere deg mer om under behandlingen.

 Hvor ofte bør du ta en GREEN PEEL®?

Avhengig av hvilket problem som behandles, eller målet for behandlingen vil behandleren din anbefale deg en kur som kan varierende med dybde og hyppighet. Det bør alltid gjøres flere behandlinger over tid for et optimalt resultat, og frekvensen av behandling og hvor lang tid som går imellom dem, avhenger igjen av hva vi behandler. 

GREEN PEEL® behandlingene

GREEN PEEL® Eye Contour 

En deilig peel for øyeområdet, som inkluderer selve GREEN PEEL®,en behagelig øyemassasje og maske. 

Behandlingen kan utføres alene eller sammen med en annen GREEN PEEL® behandling.

GREEN PEEL® Fresh Up

En light versjon av peelen, som man ofte kan starte med som en intro til en peeling kur. Den er også helt perfekt å bruke som en ivaretakelses behandling når du har tatt sterkere peeler i lengre periode. Denne behandlingen kan alle ta som en førstegangsbehandling, eller som en fast behandling fra en gang i måneden.

Perfekt for en sensitiv hud, og for de som plages av Rosacea og atopisk eksem.

Restitusjonstiden for denne behandlingen er 2 uker, det vil si at du må avvente nye behandlinger av huden i den tiden. I denne tiden bør du bruke Must Have produktene i reisestørrelse for å optimalisere effekten av peelen og gi huden den næringen den trenger.
Noen kan oppleve lett rødme og flassing etter 3-5 dager, avhengig av din hudtilstand.

GREEN PEEL® Energy 

En sterkere behandling som tar godt tak i ditt hudproblem. Du vil kunne kjenne litt ekstra stikking, og rødme og glød de neste dagene. Det forventes også at noen flasser litt etter 3-5 dager, avhengig av din hudtilstand.

Det er påkrevd med etterbehandlingsprodukter, altså must have pakken i reisestørrelser med minst 3 produkter som hjelper peelen med å jobbe så effektivt som mulig, og for å gi huden den næringen den trenger.
Disse vil også bidra til å minske bivirkninger som flassing, kløe og irritert hud i dagene etter behandlingen.

Denne behandlingen har en restitusjonstid på 3 uker, det vil si at du må avvente nye behandlinger av huden i den tiden.  

GREEN PEEL® Classic 

(2. stk behandlinger inkl i prisen)

Den heftigste peelen innen GREEN PEEL®, som gir en hudfornying på 6 dager. Behandlingen brukes gjerne mot akne, aknearr og dype rynker / aldringstegn.

Huden din etterlates glødende, myk og fornyet!

Behandlingen inkluderer to stykk behandlinger; 
DAG 1  GREEN PEEL® Classic utføres i klinikk.
Du vil kunne kjenne en stikkende følelse i huden etter behandlingen, da urtene ligger i porene og jobber med hudfornyelse.

I dagene etter skal du kun bruke Must have produkter ( Herbal Care Lotion, Special Regulating/Care Cream og Blemish Balm i tillegg til solfaktor.)

 • Du skal unngå vann på huden, for å ikke forstyrre PH balansen i huden, og for best resultat av behandlingen.
 • Du skal også unngå sauna, hard trening og vanlig makeup på huden. 

Blemish Balmen er derimot en behandlende BB Cream som bør brukes, som også gir deg en fantastisk glød og fin dekkevne. 

DAG 2 vil du ha en glødende hud, som også tørster etter næring og fukt. Du bør bruke etterbehandlingsproduktene så ofte du kjenner behovet.

DAG 3 og 4 vil avflassing mest sannsynlig skje. Du skal ikke plukke vekk flass, men kan benytte deg av etterbehandlingsproduktene flere ganger daglig for å dempe tørr og avflassende hud. Graden av avflassing varierer etter hvilken hudtilstand du har.

DAG 5 eller 6, nå er det tid for etterbehandlingen i klinikk. Uavhengig av hva slags hudproblem vi behandler, får du en behagelig hudpleie time som en avslutning av GREEN PEEL® Classic. Etter denne dagen kan du gjenoppta dine daglige hudpleierutiner. 

 

 

Viktig info til deg som ønsker en GREEN PEEL® Classic:

For å oppnå best resultat, og sørge for å minske ubehagelige bivirkninger er du pålagt å bruke etterbehandlingsprodukter i tiden etter GREEN PEEL® Classic.

Du kommer til å bruke såpass stor mengde produkter de første 5 dagene, at du kommer til å  trenge fullstørrelses produkter, og ikke reisestørrelser.
Produktene vil da vare til neste gang du utfører en GREEN PEEL®, og de kan også brukes i din vanlige hudpleie. 

Behandleren din er ikke ansvarlig for resultat på behandlingen dersom du velger å avvike fra behandlingsplanen.

Kontraindikasjoner:

 • Ukjente hudendringer som trenger medisinsk vurdering
 • Graviditet og fullamming
 • Føflekker i endring
 • Sår som ikke gror
 • Kreft
 • Kelloide arr
 • Sykdomtilstander og svekket immunforsvar.

Det skal også utvises forsiktighet om du står på sterke hudpreparater, og du er pliktet til å oppgi eventuelle andre behandlinger du har utført siste tiden før du tar en GREEN PEEL®.

Must Have Produkter i Fullstørrelse

Herbal Care Lotion kr. 470

Ansiktsvann som roer ned og slukker tørst hud. Brukes som rensevann etter en Classic Peel, eller som den daglige toneren morgen og kveld. Inneholder blant annet panthenol og aminosyrer. 

Special Care Cream kr.  620

Barrierereparerende krem, som nærer og beroliger huden. Kan gjerne brukes på eksemtilstander og er også egnet som kuldekrem! Brukes dag og natt. 

ELLER

Special Regulating Cream kr. 620

Betennelsesdempende og balanserende krem som brukes dag og natt. Inneholder salisylsyre som virker antibakterielt og beroligende. Velges til de som er plaget av akne, tilstoppet hud og kombinert hud. 

Blemish Balm kr 690

Er som i likhet med de andre produktene et absolutt «must» i alle GREEN PEEL® behandlingene.
Den beroligende/behandlende effekten gjør at den også benyttes om natten ved behov. På grunn av sin svært gode dekkende effekt, kan du oppnå en jevn og glødende hud. Den skal skjule rødhet og ujevnheter på hudoverflaten. Den har en sterk anti-inflammatorisk og beroligende effekt som gjør at den roer irritert, rød og uren hud.

Blemish Balm kremene skal ha behandlende effekt på sensitivitet, på feks. solbrent hud, små sår på huden, munnsår, dempe kløe etter insektbitt. Fysisk filter beskytter huden i solen.

Dr. Schrammek Blemish Balm finnes i fire gode farger, Honey, Light,Classic og nyheten Dark Brown.  

FØR OG ETTER BILDER

Her har kunden utført jevnlige GREEN PEEL® i kombinasjon med hjemmeprodukter fra Dr Schrammek. 
3 stk GREEN PEEL® Energy.
Siste bilde er det kun påført Blemish Balm.
@perfectbodyandface
Se den fantastiske hudfornyelses denne kunden har fått. 
Etter GREEN PEEL® behandlinger i kombinasjon med hjemmeprodukter tilpasset kundens hudtilstand.
@pHmedicalskin
Første bildet viser Dag 3 og 4 etter en GREEN PEEL® behandling. 
Andre bildet viser dag 5/6 hvor kunde kommer tilbake for etterbehandling. 
Tydlige forbedringer på hudtone, pigmentflekker og hudtekstur. 

Benytt deg av skjemaet dersom du har spørsmål relatert til behandlingen, eller ønsker hjelp med å finne time.