Om Era Beauty

The Skin er en av Norges første forhandlere av den første internasjonale patenterte airbrush make-upen, Era Beauty. Sminken er lenge elsket og brukt av Hollywood eliten, av makeupartister, skuespillere og artister privat, så som i produksjon av kjente film og tv-serier. For å nevne noen; Twilight, Spiderman 2, Charlies Angels «Full Throttle», Mamma Mia med mange fler.

Era ble skapt i år 2000, etter at en plastisk kirurg i Los Angeles var på utkikk etter kosmetiske produkter han kunne tilby pasientene sine for å bruke til å dekke over behandlet hud, som for eksempel etter laserbehandling. Derav ble en helt ny kategori sminke dannet, på aerosol applikatorer. 

 

Sminken er vannbasert, oljefri og samtidig proppet av vitaminer og botaniske ingredienser. Ettersom serien er laget for å bidra til å lindre brent, skadd eller hypersensitiv hud er den trygg for alle å bruke. Forseglingen i aerosol beholderen bidrar også til at sminken holder seg godt, og har ingen inngang for mikrober og bakterier.
Era er også «wear & water resistant».

Når det kommer til å påføre sminken, er det ingen regler. Du kan enten spraye sminken rett på ansiktet, for så å bruke en beautyblender, bruke fingrene, eller spraye den i hånden, på beautyblenderen eller annen applikator, som for eksempel en børste. Du kan kombinere den med din daglige fuktighetskrem, og den kan brukes fra topp til tå.
Den kan faktisk også brukes i håret, for ekstra skimmer. 

Resultatet er en perfekt finish med et naturlig utseende, samtidig som det ikke kjennes ut som du har sminke på huden. Jo lenger den sitter på, jo bedre ser den ut.
Med sine 10 ulike nyanser i foundation, finner man alltid en match til egen hudtone. Man bygger opp dekkevne med flere lag, og er derfor perfekt til både hverdags og fest!

Om produktene

1. Primer “Sheer” – kr. 449

Start alltid med Primeren for å legge det beste grunnlaget for sminken. Primeren vil ikke bare hjelpe med å redusere fine linjer, rynker og porestørrelse, men vil også hjelpe med appliseringen og varigheten av de andre makeup produktene. Det gjelder også på vippene, brynene, øyelokk og leppene. Det anbefales å spraye i 2-3 sekunder, lett over hele ansiktet

2. Foundation – kr. 599

Foundationene kommer i 10 ulike toner, som du også kan se i filmen ovenfor:
Y1, R2, Y3, R4, Y5, R6, Y7, R8, R9 og R10.
«Y» er kode for gul/varm baserte toner, og «R» er for rød baserte/kalde hudtoner. Dekkevnen varierer fra lett farget, til full dekkevne for å mette en variasjon av hudtilstander inkludert akne, vitiligo, «port wine stains», arr, strekkmerker og tatoveringer. Du kan applisere lag på lag for ønsket dekkevne. Et annet tips er å bruke en lysere foundation som concealer, og en mørkere tone for countouring!

 

3. Bronzers – kr. 449

To ulike bronzere som med fordel kan brukes til contouring, og påføres ved å sprayes overfra og ned på ansiktet for å gi den naturlige bronzer effekten. Bronzeren er uten «disco effekten», og gir en naturlig solkysset hud. Perfekt å bruke på decollete, og bysteområdet.

1 in the Sun – For lys til medium hudtone.

3 by the Sea– For medium til mørk hudtone.

4. Shimmere – kr 449

For den ekstra gløden, bruk skimmer på områder du vanligvis vil highlighte uten at det blir for glitrende. Kan eventuelt brukes som øyeskygge, eller på kropp. Mest praktisk å påføre med en liten beautyblender. 

 24 karat – En gylden shimmer som passer godt til de gylne tonene. 

Platinum – En sølvtonet skimmer

5. Blush – kr 449

Kan brukes over eller under foundation

Pink Topaz – For kinn, øyelokk og lepper. 

6. Era Blender – kr 199 

Era har to typer beautyblendere, en stor og en liten for concealing, øyeskygge og highlighting. De fuktes med vann før produktet appliseres på blenderen, eller før den brukes til å dabbe inn produktene.

 

 

Har du spørsmål om Era Beauty, eller ønsker du å bestille produkter?
Benytt deg gjerne av kontaktskjemaet under

Se SoMe kanaler for Era Beauty