Dr.Schrammek

Med en kunnskap opparbeidet i over 60 år  tilbyr Dr-Schrammek derma.cosmetics et komplett utvalg av innovative og høyteknologiske produkter for ulike hudtilstander og hudproblemer. 

Alle produktene i de 10 seriene er dermatologisk utviklet med dokumenterte virkestoffer fra ”siste findings” i kombinasjon med svært aktive virkestoffer fra urte og planterike. En imponerende kunnskap som er perfeksjonert gjennom generasjoner. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land.

Dr. Christine Schrammek har gjennom sin hudlegeerfaring og opparbeidet en unik kunnskap om hvordan en kan oppnå en sterk og sunn hud gjennom å stimulere huden til økt aktivitet uten uheldig og unødvendig stress og belastning. Hudbarrierens styrke er grunnlaget for hele hennes filosofi.

Kunsten med å stimulere huden UTEN UHELDIG stress, ved hjelp av naturens helende, nærende, styrkende og beskyttende virkning er oppsiktsvekkende.

Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske «findings».

Et overordnet mål i all behandling er at huden selv hjelpes til å rydde opp i eventuelle ubalanse og gradvis styrkes med økt spenst, volum og sterk hudbarriere som resultat.

Ved å styrke hudens eget forsvar oppnås ikke bare effektive kortidsresultater, men også svært imponerende langtidsresultater

 

De unike langtidseffektene oppnås ved bruk av Dr. Schrammek hjemmeprodukter alene og med Green Peel® behandlingene.

Med jevnlige Green Peel® behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning.

 

Ønsker du mer informasjon om Green peel® behandlinger?

Book en uforpliktende konsultasjonstime idag

Har du spørsmål angående produkter?
Benytt gjerne kontaktskjemaet under.