The Skin Medispa er en hudklinikk i hjertet av Skien,
bestående av to sertifiserte og erfarne kosmetiske sykepleiere.

«Vi er lidenskapelig opptatt av å tilby sunn hudbehandling og god hudhelse
via hudprogram og behandlinger tilpasset deg og din livsstil.
Vi er opptatt av å ha høy kvalitet på våre behandlinger og produkter,
og at du som kunde skal føle deg ivaretatt hos oss.
Hos oss er du som kunde i de beste hender.»

Madeleine Håkonsen

Madeleine var ferdig utdannet sykepleier i 2016. Hun tok videreutdanning innen hud og kosmetisk sykepleie hos SenZie Akademiet og er utdannet dermatologisk kosmetisk sykepleier.
Hun har siden det drevet egen salong, ved siden av å jobbe i akuttmottaket. Hun har dermed bred erfaring innen både akuttmedisin og kosmetiske behandlinger.

Madeleine har oppnådd Ekspert Sertifisering innen ZO Skin Health, og har flere års erfaring innen avansert hudbehandling. Hun kan vise til flotte resultater med spesialtilpassede hudprogrammer for problemtilstander som pigmenteringer, akne, rosacea og antiage.

Madeleine utfører alle hudbehandlinger og laserbehandlinger som tilbys i salongen, kosmetiske injeksjoner som injeksjon med toksin / rynkebehandling og fillerbehandlinger for lepper, nasolabial, overfladiske og dype rynker. 

Karoline Mørch Lilledrange

Karoline utdannet seg som sykepleier i 2012 og tok videreutdanning innen hud og kosmetiske behandlinger fra SenZie Akademiet, og er utdannet dermatologisk kosmetisk sykepleier. 

I etterkant av utdannelse har hun videre kurset seg innen ulike behandlingsområder, inklusive komplikasjonsbehandling. 

Siden 2014 har hun jobbet aktivt hos en av Norges største velværesenter i Stavanger, og har dermed 8 års erfaring fra den kosmetiske bransje, med ulike produktlinjer, behandlingsformer og fremgangsmetoder.

Karoline utfører alle hudbehandlinger og laserbehandlinger som tilbys i salongen, injeksjoner med toksin / rynkebehandling og fillerbehandlinger for lepper, tear trough, nasolabial, midface volum, kinnben, kjevelinje, hender, overfladiske og dype rynker. 

Ansvarlig lege for The Skin Medispa er Jorge Alexis Rengifo.

Klinikkens lokaler er godkjent av Miljørettet helsevern i  Grenland,
og behandlere har kursbevis og sertifiseringer for behandlinger som utføres. 

Tilbakemeldinger fra kunder

Har du spørsmål til oss kan du bruke kontaktskjemaet under, eller benytte deg av mail, telefon og sosiale medier